info@impulsing.hr
+385 91 5390803
Impuls ing d.o.o. je softversko - inženjerska firma s tradicijom. Naš tim sastoji se od uravnotežene kombinacije mladosti i iskustva. Zajednički cilj inženjer i programera je pružanje softverskih odgovora te inženjerskih i konzultantskih usluga kao kompletnih rješenja na području energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije. Našim klijentima omogućujemo povećanje energetske učinkovitosti, čime se smanjuju troškovi energije i emisija CO2. Također ih savjetujemo oko dobivanja bespovratnih subvencija.

Rezultat našeg rada je nekoliko prepoznatljivih softverskih rješenja, kao i rad na energetskim certifikatima i projektima energetske obnove na području cijele Republike Hrvatske. Trenutno djelujemo na širem području Zagreba i Rijeke, budući da tamo imamo i urede.

IMPULS ING d. o. o.
Dragutina Tadijanovića 2, Rijeka
OIB:09395026135
MB:02110784

[ninja_form id=1]
POŠALJI

Potrudit ćemo se Vaše snove pretvoriti u stvarnost! Naš cilj je ponuditi kompletnu uslugu na području energetike i energetske učinkovitosti koje će našim klijentima višestruko poboljšati kvalitetu života.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram